میلاد با سعادت امام حسین (ع) مبارکباد

با سلام و تبریک اعیاد شعبانیه حضور همه شما دوستان عزیز در میان تارت ها آسانترین تارت همین تارت نارگیل هست و خیلی خوشمزه و طعمش عالی امیدوارم این شیرینی را در این ایام بپزید و شیرین کام شوید


مواد لازم : (برای 12 عدد تارت )

خمیر بریزه  (طرز تهیه اش در پایین نوشته شده است)

برای داخل تارت :

پودر نارگیل ...............................................  2 پیمانه

شکر....................................................... 1.5 پیمانه

سفیده تخم مرغ .............................................4 عدد

آب لیمو ترش تازه ...........................یک قاشق چایخوری

پودر پسته .........................................کمی برای تزیین

مواد لازم برای خمیر بریزه :

این خمیر مخصوص تارت هست و در واقع خمیر پایه تارت به شمار می آید

آرد ......................................................250 گرم

تخم مرغ ...............................................یک عدد

شیر .....................................یک قاشق غذاخوری

پودر شکر .............................................. 20 گرم

کره ...................................................  180 گرم

رنده پوست لیمو ترش ............نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر :

کره را به همراه پودر شکر و شیر هم می زنیم تا مخلوط شوند

 سپس رنده پوست لیمو یا وانیل  را به همراه تخم مرغ اضافه می کنیم  

بعد از یکدست شدن مواد آرد را روی آن الک می کنیم

 و در حد مخلوط شدن ورز می دهیم چون در صورت ورز دادن بیش از حد خمیر روغن انداخته و خراب می شود

 خمیر را به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس مورد استفاده قرار می دهیم

 

طرز تهیه تارت :

خمیر تارت را درون قالبهای مخصوص تارت یا قالبهای کیک یزدی که کمی چرب کرده ایم قرار داده طوری که کف و دیواره قالب کاملا با خمیر به قطر 2 تا 3 میلی متر پوشیده شود سپس با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم تا خمیر پف نکند

بعد میریم سراغ مواد درون تارت پودر نارگیل ، شکر و سفیده تخم مرغ را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا گرم شده و شکر حل شود بعد از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کرده کنار می گذاریم

بعد از سرد شدن کامل درون تارت ها ر با این مایه پر می کنیم

و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه طبخ می کنیم رنگ شیرینیها باید طلایی شود بعد از خارج کردن از فر روی تارتها را بوسیله برس کمی شربت مالیده با پودر پسته تزیین می کنیم   

 

  سوالنکات مهم :

  1. استفاده از آبلیمو ترش علاوه بر اسانسش برای این است که مایه نارگیلی شکرک نزند می توانید به جای آن از جوهر لیمو نیز استفاده کنید
  2. خمیر را بیش از حد در بیرون از یخچال نگه ندارید در غیر اینصورت خمیر شکل خود را از دست می دهد وکار کردن با خمیر مشکل خواهد شد
  3. من به جای رنده پوست لیمو ترش از وانیل استفاده کردم
  4. درجه فر را با توجه به فرتان تنظیم کنید و همچنین در طبقه وسط فر بگذارید و هر از گاهی به شیرینی ها سر بزنید چون من یک کمی  زمان از دستم در رفت و روی شیرینی ها باید سفید می شدند کمی طلایی شد