سلام امروز با یک دسر بسیار ساده در خدمتتون هستم و بعد اینکه یک صفحه جدید باز کردم به اسم تصاویر آشپزی شما اگر خواستید و براتون زحمتی نداشت عکس غذاهاتون را برام از طریق ایمیل بفرستید تا بنام خودتان در وبلاگ قرار دهم و اما در مورد دسر که بسیار راحت  و در کمتر از 10 دقیقه آماده میشه و فقط بستن اون توی یخچال حدود چند ساعت وقت میبره درسته توی اون از پودر ژلاتین استفاده نمیشه ولی عین ژله هم لرزان هست و هم خوب قالب میگیره


مواد لازم :

زرده تخم مرغ .................................................... 2 عدد

آرد یا نشاسته .....................................2 قاشق غذاخوری

پودرکاکائو ...........................................2  قاشق غذاخوری

شکر ........................................ 100گرم(حدود نیم پیمانه)

شیر .......................................... نیم لیتر (حدود 2 پیمانه)

 

طرزتهیه :

ابتدا زرده های تخم مرغ را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم

شکر را به زرده ها اضافه کرده دوباره خوب هم زده تا رنگش تغییر کند و کرم شود

آرد و پودر کاکائو را به  آرامی به مخلوط بالا اضافه کرده و در حد حل شدن مخلوط می کنیم

شیر را نیز کم کم اضافه می کنیم و خوب مخلوط کرده تا همه مواد یکنواخت حل شوند

 

مخلوط بدست آمده را را داخل قابلمه ای ریخته و روی شعله اجاق قرار می دهیم تا بعد از به جوش آمدن 5 دقیقه دیگر نیز بجوشد غلظت آن باید در حد دسر کاسترد باشد چون بعد از سردشدن دو برابر غلیظ خواهد شد فقط در هنگام جوشیدن تند تند با همزن دستی یا قاشق هم می زنیم تا ته نگیرد

پودینگ را داخل قالبی که از قبل کره مالیده و شکر پاشی کرده ایم  ریخته و بعد از سرد شدن داخل یخچال قرار می دهیم تا حدود 4 الی 5 ساعت ببنددبعد با ژله یا شکلات رنده شده و یا میوه های دلخواه تزیین فرمایید و میل بفرمایید

                    بفرمایید نوش جان

 

  سوالنکات مهم :

  1.  این دسر را می توان برای لایه های میانی و روی کیکها و انواع بستنی ها و یا همراه با بیسکویت استفاده کرد
  2. غلظت پودینگ بعد از سرد شدن و بسته شدن در حد دسر کاسترد باشد اگر مثل من دسر غلیظ دوست داشتید یک کم اضافه بجوشانید