سلام اول از همه از پیامهای محبت آمیز دوستانم تشکر می کنم  و اما در مورد قارچ پلو که یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و من خودم یکی از طرفدارانش هستم البته من یک کم تو دستورش دست بردم چشمک 


مواد لازم :

برنج .................................... نیم کیلو  (حدود3 پیمانه)

قارچ............................................................نیم کیلو

گوشت.......................300 گرم (حدود 10 تکه خورشتی)

پیاز ................................................... یک عدد کوچک

پیاز چه....................... 250 گرم(حدود 7 شاخه متوسط)

گشنیز خرد شده ..............................2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ..............یک قاشق غذاخوری سر خالی

نمک و فلفل و زردچوبه .............................به میزان لازم

روغن ............................................ 4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

از چند ساعت قبل  برنج را خیس می کنیم و گوشت خرد شده  را می گذاریم بپزدسپس پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن می گذاریم تا خوب تفت بخورد و سرخ شود

 

سپس قارچ را نیز  خرد کرده و درون پیاز  تفت داده شده می ریزیم و زود زود هم می زنیم تا هم تفت بخورد و هم آب نیندازد

بعد پیازچه را که خرد کرده بودیم را نیز درون مواد قبلی می ریزیم تا پیاز چه هم کمی تفت بخورد

حالا گوشت پخته شده را در یک ظرف جداگانه همراه کمی زردچوبه تفت می دهیم 

بعد گوشت را همراه رب و نمک و فلفل به مواد قبلی تفت داده شده اضافه می کنیم و کمی تفت داده و کنار می گذاریم

تا مواد آماده شده مان به این صورت شود

حالا برنج را آبکش کرده و گشنیز را نیز خرد می کنیم

 در قابلمه ابتدا برنج را می ریزیم سپس مواد آماده شده و بعد گشنیز و همین طور ادامه می دهیم تا برنج و مواد مان تمام شود و روی شعله خیلی کم می گذاریم تا دم بکشد 

 

                بفرمایید غذا حاضره خوشمزه

 

 سوال نکات مهم :

  1. اگر دوست داشتید می توانید به جای پیازچه از فلفل دلمه ای استفاده کنید
  2. از انواع روغنها می توانید استفاده کنید ولی روغن بادام زمینی و ذرت مناسب تر است
  3. اگر دوست داشتید بعد از دم کشیدن پلو کمی روغن همراه با زعفران روی آن میدهیم
  4. اگر خواستید رنگ قارچها تغییر نکند هنگام تفت دادن کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید
  5. در هنگام خرید قارچ دقت کنید که قارچ ها تازه باشد و این را می توان  علاوه بر رنگشان از سفت بودن  قارچها و همچنین بسته بودن کلاهک قارچها فهمید
  6. اگر خواستید می توانید قارچ پلو را بدون گوشت نیز بپزید وگوشت را حذف کنید

                                          

                                            قلب  نوش جان  قلب