سلام امیدوارم حالتون خوب و ایام به کامتان باشد امروز با شربت گل محمدی که از گل تازه درست میشه در خدمتتون هستم البته من به این شربت رنگ خوراکی نمی زنم و رنگی که ملاحظه می فرمایید رنگ خود گل هستش شما می توانید کمی رنگ مجاز خوراکی یا مربا اضافه کنید 


مواد لازم : (برای حدود 2 لیتر شربت )

گل تازه محمدی ........................................نیم کیلو

شکر.......................................2 کیلو(حدود 7 پیمانه)

آب .........................................2 لیتر (حدود 8 پیمانه)

جوهر لیمو.................................یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم

اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید

تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند

و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود

حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز بادست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بدرنگ شدن شربت می شود

حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آیددر مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت برمی داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید

این هم از قوام آمده اش

من از این مقدار مواد حدود 2 لیتر شربت بدست آوردم

 

 سوال نکات مهم :

  1. این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید
  2. گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو های شدن آن می شود
  3. در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل  می شود
  4. رنگ  طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ مابین رنگ قرمز و گلبهی است