سلام امروز با یک غذای آذری قدیمی در خدمتتون هستم البته نمی دونم که نرگسی مال کدوم شهر ایران ولی از آنجا که بورانی مال آذربایجان هست و همینطور این غذا مخصوص ماست که با قازیاغی درست میشه پس منحصر به آذربایجان میشه حالا بعد از معرفی سبزی های کوهی در قسمت قبل نوبت به یک غذای بسیار خوشمزه می رسد که البته من خودم خیلی دوست دارم و امیدوارم شما هم بپسندید البته من پیاز و سیرش رو حذف کردم که میشه همراهش میل کرد


مواد لازم :

سبزی قَذا یاغی....................................نیم کیلو

تخم مرغ ..................................................2 عدد

کره یا روغن ..............................2 قاشق غذاخوری

فلفل .....................................یک قاشق چایخوری

نمک و زردچوبه ..................................به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا سبزی قاز یاغی را پاک کرده و شسته و خرد می کنیم (در حد سبزی آش)

سپس سبزی را در یک ظرف در بسته مثل ماهی تابه ریخته و می گذاریم تا کاملا آبش را پس داد و بپزد اینکار حدود 10 دقیقه طول می کشد

بعدو روغن آن را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم

ظرف را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سبزی ها کمی خنک شودبعد تخم مرغ ها را درون سبزی ها شکسته و نمک و فلفل و زرد چوبه را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا تخم مرغ ها محو شود

در آخر ظرف را روی حرارت می گذاریم و تند تند هم می زنیم بعد از 5 دقیقه نرگسی ما حاضر است

                          قلب نوش جان  قلب

 

 سوالنکات مهم :

  1. اگر تخم مرغ ها را در حالت گرم به سبزی اضافه کنیم زود تخم مرغ ها می بنددو هم شکل و هم طعمش را از دست می دهد
  2. این غذا اصولا باید تند باشد به همین دلیل فلفل زیادی در آن استفاده می شود می توانید به دلخواه فلفل را کم یا زیاد کنید
  3. اکثرا تمام نرگسی ها با ماست مصرف می شود