خورشت گوجه سبز(خورش آلوچه)

سلام امروز با یک خورشت بهاره در خدمتتون هستم مادر آذربایجان به گوجه سبز میگیم آلوچه ومحل رویش اصلی آلوچه مناطق کوهستانی که  شمال غرب ایران می باشد و اما در مورد خورشت این خورش مخصوص کسانی است که مزه ترش خوشمزه را می پسندند و یک خورشت بهاری هست


مواد لازم :

گوجه سبز....................................300گرم (حدود 15 عدد)

گوشت................................................300 گرم (10 تکه)

پیاز........................................................یک عددمتوسط

نعناع و جعفری خردشده.........................دو قاشق غذاخوری

روغن ..................................................دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی.......................یک قاشق غذاخوری سر خالی

نمک و فلفل و زرد چوبه....................................به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا از قبل گوشت را می گذاریم تا نیم پزشودپیاز را خورشتی یعنی خلالی خورد می کنیم و سپس با یک قاشق از روغن گفته شده پیاز را سرخ کرده و سپس گوشت نیم پز شده را به آن به همرا زرد چوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم

بعدمواد تفت داده شده را درون یک قابلمه ریخته و رویش آب ریخته و می گذاریم تا پیاز و گوشت کمی بجوشد و پخته شود بعد از حدود 20 دقیقه گوجه سبز ها را نیز اضافه می کینم 

تا پختن گوجه سبز ها ما نعناع و جعفری را با یک قاشق باقی مانده روغن کمی تفت می دهیم

سپس سبزی ها را به مواد قبلی اضافه می کینم  

 

حالا بعد از 5 دقیقه رب را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش که زد و آبش کشیده شد خورشت ما جا افتاده و آماده است

                     قلب نوش جان  قلب

 

  سوال نکات مهم :

  1. در هنگام پختن گوجه سبز ها دقت کنید که بیش از حد پخته نشوند وگرنه له شده و از پوست در می آیند
  2. از گوجه سبز های ترش برای خورشت استفاده کنید که کال هستند و اگر شیرین شده باشد برای ترش کردن خورشت از کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کنید
  3. گوجه سبز ها انواع مختلفی از نظر طعم و رنگ دارند  مثل اصفهانی ،؛ خَلَفی ،آلوچه سفید ،بُئورَح(کلیه)، آلوچه ریز،آلوچه قرمز که بهتر است نوع ترشش برای خورشت انخاب شود

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: انواع خورشت , همه غذاها


تاريخ : دوشنبه ۱۳٩٠/۳/۱٦ | ٦:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : سئویل | نظرات ()