سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و روزگار خوش حلوای بادام یک حلوای بسیار خوب و خوشمزه است که وقتی میخوریش دیگه خیالت راحته که خمیر نیست و توش آردی به کار نرفته که خمیر باشه من این حلوا را از دوست عزیزم آرزو جون یاد گرفتم فقط با این تفاوت که من پودر بادام نداشتم و خودم بادام رو از پوست در آوردم و پودرش کردم که در پایین توضیح دادم


مواد لازم :

پودر بادام .................................................250 گرم

کره ..........................................................100 گرم

شکر ........................................................200 گرم

شیر.............................................. یک چهارم پیمانه

زعفران دم کرده...................یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر هل...................................نصف قاشق مرباخوری

گلاب..........................................یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

 اگر شما مثل من پودر بادام ندارید مثل من عمل کنید ابتدا 300 گرم بادام را در یک قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید تا حدود 5 دقیقه بجوشد

 بعد آن را آبکش کنید

 حالا بعد از آبکش کردن بادام به راحتی پوست بادام با یک فشار کم دست جدا می شود چون بادام من کم بود و هم اینکه خشکش برام اهمیتی نداشت من اینکار رو کردم وگرنه می تونید بادام های آبکش شده را در یک پارچه ریخته و بعد از خشک شدن درون یک حوله ریخته و دوسه بار با دست بسابید اگر درون حوله را باز کنید خواهید دید که پوستشان کنده شده

سپس بادام ها را در خردکن مثل مولینکس ریخته و پودرش کنید به همین راحتی

 سپس برمی گردیم به طرز تهیه حلوا

در یک ماهیتابه نسوز کره را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا آب شود

بعد پودر بادام را با دو قاشق غذاخوری شیر که حالت خمیری پیدا کند ورز می دهیم

 پودر بادام را توی کره آب شده ریخته و کمی هم می زنیم تا یکنواخت شود

 شیر و زعفران و شکر و هل را به مخلوط بالا اضافه می کنیم . هم زده و می گذاریم تا شیر بخار شود و حلوا کمی سفت شودبعد از روی حرارت برداشته و گلاب را اضافه می کنیم

بعد به دلخواه اندازه ای که می خواهیم حلوا ضخامت داشته باشد درون ظرف مورد نظر ریخته و حدود 4ساعت درون یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد در آخر به دلخواه قالب می زنیم

 

  سوالنکات مهم :

  1. به سفتی حلوا دقت کنید و گرنه بعد از گذاشتن در یخچال اگر شل باشد باز هم یک خمیر چسبناک به دست می آید که نمی شود قالب زد
  2. من اندازه شیر را در دستور آرزو جون با پیمانه اندازه گرفتم حدود یک چهارم پیمانه براربر بود با 100 میلی لیتر

منبع :ایده های لازیکا