قلب  میلاد حضرت فاطمه زهرا و روز مادر بر همه مادران و زنان مبارک قلب

با سلام و تهنیت روز مادر و روز زن به همه عزیزان امیدوارم این کیک را تهیه کنید و کنار خانواده به خوشی و شیرینی این کیک را میل بفرمایید البته تزیین کیک زیاد جالب نشده چون من قیف خامه زنیم شکست و مجبورا تزیین رو ادامه دادم


مواد لازم:

کیک اسفنجی ............................در سه اندازه متفاوت

شربت بار ...................................................2 پیمانه

خامه فرم گرفته............................................ یک کیلو

رنگ مجاز خوراکی........................................به دلخواه

 

وسایل مورد نیاز برای تزیین کیک:

قیف خامه زنی و انواع ماسوره

کاردک فلزی و چوبی

صفحه گردان

طرز تهیه:

ابتدا کیک های اسفنجی را در سه اندازه متفاوت می پزیم من در سه قالب به اندازه 25 و 20 و 10 سانتی متری پختم

سپس کیک های اسفنجی را هر کدام جداگانه به دو یا سه قسمت برش می زنیم  آسان ترین راه برش زدن با نخ دندان است که نخ دندان رادرجایی که می خواهیم  برش بزنیم قرار می دهیم و به صورت ضربدری نخ را می کشیم که کیک به طور مساوی برش می خورد

سپس با قاشق یا قلمو روی هریک از قسمتهایی که برش زدیم شربت بار می ریزیم

بعد از کیک بزرگتر شروع می کنیم خامه را روی قسمت داخلی ورقه برش خورده می مالیم

سپس قسمت دیگر روی آن قرار داده و کمی فشار می دهیم تا به قسمت زیرین بچسبد

(از این به بعد عکس ندارم) سپس با کاردک خامه را به قسمتهای بیرونی می مالیم و صاف می کنیم بعد کیک را در ظرف مخصوص قرار داده و دو تا کیک دیگر را نیز به همین صورت خامه مالیده و و برروی کیک بزرگتر به ترتیب قرار می دهیم سپس در ظرفهای کوچکتر خامه فرم گرفته ریخته و یک قطره از رنگهای دلخواه  می ریزیم تا خامه فرم گرفته رنگی به دست آید و اطراف و روی کیک را با ماسوره های دلخواه تزیین می کنیم

 

 

 سوال نکات مهم :

  1. می توانید درون کیک از گردوی خرد شده و موز و یا انواع کمپوت میوه استفاده کنید
  2. به جای شربت بار می توانید از آب کمپوت نیز استفاده کنید
  3. کیک بزرگ من چون خیلی پف کرده بود و هم اینکه زیر دوتا از کیک مانده بود زیاد سه طبقه به نظر نمیاد