سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یک خوراک قدیمی که بسیار مناسب برای کسانی که رژیم غذایی دارند و در اون سبزیجات حرف اول را میزنندالبته من در این نوع طاس کباب کدو و گوشت را خودم اضافه کردم


مواد لازم :

بادمجان ..................................... 3 عدد بزرگ

پیاز ..............................................2 عددبزرگ

سیب زمینی ............................3 عدد متوسط

گوشت.........................300 گرم (حدود 10 تکه )

کدو.............................................3 عدد بزرگ

گوجه فرنگی سفت.........................3 عدد بزرگ

سیر..................................................6 حبه

فلفل سبز.......................................... 2 عدد

روغن ..................................3 قاشق غذاخوری

نمک .........................................به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را می گذاریم تا نیم پز شود بعد تمام مواد را به تکه این اندازه خرد می کنیم

سپس دریک قابلمه شروع به چیدن مواد میکنیم از مواد سخت و دیر پز به مواد زودپز و نرم ، اول از همه گوشت را که نیم پز کردیم ته قابلمه می چینیم سپس پیاز را که حلق حلقه کردیم

بعد سیب زمینی و کدو و بادمجان  و فلفل سبز را به ترتیب گفته شده می چینیم

و حدود دو لیوان آب و روغن و نمک را درون آن ریخته و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزند

در مرحله آخر که همه مواد نیم پز شدند گوجه فرنگی و سیر را نیز درون قابلمه ریخته و می گذاریم تا موادمان کامل بپزند

باید دقت کنیم که مواد له نشوندمی توانید در کنار طاس کباب با ماست و سیر یک سس خوشمزه درست کنید که مخصوص طاس کباب است به اینصورت که ماست را کمی همزده سپس سیر له شده و نمک را به آن اضافه می کنیم  به این شکل :

می توانید در هنگام خوردن طاس کباب مواد را له کرده و باهم مخلوط کنید و رویش سس ماست بریزید

 

 

  سوال نکات مهم :

  1. اگر دوست داشتید حدود 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در مرحله آخر اضافه کنید
  2. اگر طعم ترش دوست داشتید می توانید از چند تا آلو خشک نیز استفاده کنید
  3. در دستور اصلی گوشت وکدو وجود نداشت و من خودم اضافه کردم می توانید این مواد را حذف کرده و برای مزه دارشدن آن به جای نمک از قرص سوپ استفاده کنید