سلام امیدوارم همیشه شیرین کام باشید یکی از مربا هایی که چند کاربرده هست کیوی است من از این مربا بیشتر برای تزیین کیک و دسر استفاده می کنم علاوه بر آن نکته ای که در طرز تهیه این مربا هست اینه که من بیشتردر مرباها از روش شکر پاشی استفاده می کنم و آب نمی ریزم و با آبی که خودشون پس می دهند می پزم به همین دلیل تا دو سال ماندگاری دارند


مواد لازم :

کیوی.............................نیم کیلو

شکر.......................حدود نیم کیلو

طرز تهیه:

ابتدا کیوی ها را از عرض به صورت دایره به ضخامت نیم سانت ورق ورق می کنیم

 

سپس در قابلمه مورد نظر که قراره مربا را توش بپزیم یک لایه کیوی می چنیم بعد شکر را روی کیوی می پاشیم به طوری که کیوی ها دیده نشوندو اینکار را ادامه می دهیم تا کیوی ها تمام شود

و حدود ٨ ساعت در یک جای خنک مثل یخچال می گذاریم تا شکر ها آب شوند و کیوی آبش را پس دهد

بعد قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته تا کیوی خوب بپزد و شربتش به غلظت مورد نظر برسد که حدود ٢٠  دقیقه طول می کشد

مربای ما آماده است نوش جان

 سوال نکات مهم :

  1. به دلیل ترش بودن کیوی این مربا شکرک نمی زند و استفاده از جوهر لیمو لازم نیست
  2. می توانید از اسانس دلخواه در این مربا استفاده کنید مثل وانیل یا پرتقال ولی من استفاده نکردم چون بوی خود کیوی را ترجیح می دهم
  3. اگر از کیوی خیلی رسیده استفاده می کنید حتما به زمان پخت توجه داشته باشید که زیاد له نشوند
  4. اگر کیوی زیاد از حد معمول آب انداخته بود می توانید بعد از پختن کیوی شربت آن را جدا کرده و بجوشانید تا قوام آیدبعد روی کیوی ها بریزید
  5. حتماً کیوی ها را از عرض ببرید تا شکل زیبایشان حفظ شود 
  6. دلیل اینکه مقدار شکر را حدود گفتم اینه که اگر اندازه نگرفتید همین که روی کیوی ها را کامل بپوشاند کافیه