با سلام امیدوارم خوش وخرم باشید دسری که ملاحظه می فرمایید یک دسر خوشمزه می باشد که مناسب برای مهمانی ها و تولد  است و  با انواع تزیین خیلی زیبا می شود البته من مروارید خوراکی و غیره در دست نداشتم مجبور شدم با چیز هایی که در دسترس داشتم تزیین کنم


مواد لازم:

خامه................................200 گرم ویا خامه فرم گرفته

تخم مرغ........................................................3 عدد

خلال بادام..............................................نصف پیمانه

خلال پسته...................................یک قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین.............................2 قاشق مرباخوریسر صاف

پودر قند...............................6 قاشق غذاخوری سر صاف

کمپوت آناناس خرد شده..................................یک پیمانه

وانیل......................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم سپس زرده را در یک ظرف ریخته و با سه قاشق غذا خوری از پودر قند و وانیل می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود بعد خامه را با بقیه پودر قند (3 قاشق غذاخوری باقی مانده) در روی یک ظرف یخ می زنیم تا فرم بگیرد و آنقدر با همزن می زنیم که خط همزن از روی آن محو نشود(یکی از روشهای تهیه خامه فرم گرفته) یا می توانید از خامه فرم گرفته  حاضر نیز استفاده کنیدبعد در ظرفی دیگر سفیده را آنقدر هم زده تا کف کند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد و زرده و خامه را باهم مخلوط کرده و کمپوت آناناس و خلال بادام و پسته و سفیده را اضافه کرده مخلوط می کنیم در یک ظرف دیگر پودر ژلاتین را در 3 الی 4 قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده و به روش بن ماری می گذاریم تا مایع زلالی بدست آید سپس ژلاتین را به مخلوط قبلی اضافه  می کنیم قالب مورد نظر را کره مالیده و کمی شکر پاشی کرده و مخلوط را درون آن ریخته و درون یخچال به مدت 4 ساعت می گذاریم تا ببندد

 

سوال نکات مهم:

  1. روش بَن ماری یک روش جهت داغ کردن و یا پختن مواد بدون حرارت مستقیم است به این صورت که ظرف آب یا کتری را روی حرارت گذاشته تا آب بجوشد سپس ظرف حاوی مواد را روی ظرف آب یا کتری گذاشته مرتب به هم می زنیم
  2.  خامه حدود  یک پیمانه است اگر از خامه فرم گرفته استفاده می کنید حدود 2 پیمانه استفاده کنید به شرطی که در کل از دو قاشق غذاخوری پودر قند  استفاده کنید
  3. حدود 20 دقیقه قبل از استفاده از دسر را از یخچال خارج کنید نا کمی نرم شود
  4. 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین برابر با 6 ورق ژلاتین می باشد
  5. بهتر است بادام ها تست  داده شده باشد
  6. برای خارج کردن راحت دسر از قالب ابتدا دور قالب را با کارد جدا کرده و یازیر قالب را چند دقیقه در یک ظرف آب گرم قرار دهید
  7. من با سس شکلات و ... تزیین کردم