با سلام امیدوارم همیشه شیرین کام باشید شیرینی که ملاحظه می فرمایید من بیشتر به عنوان حلوا جایگزین می کنم تا شیرینی و بیشتر در سفره های نذری و خیرات این شیرینی را درست می کنم من قبلا این شیرینی را با مغز گردو و ... درست می کردم ولی چون مال مطبخ رویا را پختم و خیلی خوب از آب در اومد دستور ایشون را براتون نوشتم در ضمن من یک تزیین دیگه برای این شیرینی یاد گرفتم که اگر درست کردم در اسرع وقت می گذارم


مواد لازم :

آرد : دو پیمانه (250 گرم )

روغن مایع :یک پیمانه (160گرم )

کره :صد گرم

پودر شکر :یک ونیم پیمانه (300گرم )

پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سرپر

نان میکادو :پنج ورق

مواد لازم برای روی میکادو:

شکلات رنده شده :100گرم

کره :30گرم(حدود یک قاشق غذاخوری پر)

پودر پسته برای تزیین 

طرز تهیه :

ابتدا آرد را روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بو بو داده شده بلند بشه .

 

در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد وروغن را مخلوط می کنیم .تا یکنواخت بشه .

 

سپس مخلوط آرد وروغن را از روی حرارت بر می داریم و و کره وپودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .

 

در آخر پودر شکر را به مواد فوق می افزاییم تا غلظت آن به اندازه ماست چکیده بشه .اگه مخلوط شما کمی سفت بود می تونید کمی کره به ان اضافه کنید تا مخلوط روان تر بشه .ولی معمولا نیازی نیست.

 

حالا در این مرحله که مواد هنوز گرم هست را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت مواد را روی نان میکادو کاملا صاف می کنیم تا همه قسمت های نان کاملا با مواد پوشیده بشه .و سپس نان بعدی را کاملا روی آن فشار می دهیم (البته با احتیاط تا نان خرد نشه ) تا کاملا به نان زیری بچسبد .

 

این روش را ادامه می دهیم تا ورقه آخر را که کاملا روی مواد فشار می دهیم .و آن را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .می تونیدیک سلفون روی ان بکشید و یک شی سنگین روی میکادو قرار دهید تا مطمئن باشید میکادو کاملا منسجم بشه .

 

شکلات رنده شده وکره را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری اب بشه .

 سپس شکلات اب شده را روی میکادو می ریزیم وسریع روی ان پودر پسته می پاشیم..

  حدود یک ربع صبر می کنیم و سپس به هر شکلی دوست داشتیم آن را برش می زنیم ..اگه دوست داشتید می تونید نصف آن را با شکلات سفید آب شده پوشش بدهید و به صورت یک درمیان در شیرینی خوری بچینیم .

سوال نکات مهم :

  1. می توانید در درون مواد از انواع مغزهای خرد شده بعد از اضافه کردن کره استفاده کنید
  2. من برای رویه از پودر نارگیل هم استفاده کردم شما می توانید از پودر بادام یا بیسکویت نیز استفاده کنید
  3. در تهیه این شیرینی کلاً باید سریع عمل کنید چون مواد درون و رویه زود سرد می شود و سفت خواهد شد در نتیجه نان ها خوب به هم نمی چسبند

                          هورابرای آموزش تصویری اینجا را کیلیک کنیدهورا