سلام امیدوارم خوش و خرم باشید یک خاگینه شیک و مقوی  برای کسانی که عاشق موز و دسر موزسرخ کرده و ... هستند در این خاگینه بیشتر طعم موز حس میشه


مواد لازم:

موز.................................................دو عدد

تخم مرغ...........................................دو عدد

ماست ..............................دو قاشق غذاخوری

آرد......................................دو قاشق غذاخوری

بکینگ پودر.........................یک قاشق مرباخوری

شکر................................................یک پیمانه

آب ..................................................یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا موز را له کرده به شکل پوره در می آوریم

سپس تخم مرغ ها را دریک ظرف شکسته و کمی هم می زنیم

بعدماست را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

در مرحله بعد موز و بکینک پودر را اضافه کرده و هم زده تا یکدست شود

در آخر آرد را روی مواد ریخته و با قاشق خوب قاطی می کنیم تا مایع مان یکدست شود

در تابه کوچکی روغن را داغ کرده بعد مایع را به یکباره و یا با قاشق توی تابه ریخته و درب آن را گذاشته تا یک طرف آن سرخ شود بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا آن طرف هم سرخ شود

در این فاصله شکر و آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله گذاشته تاجوشیده و شربت مان حاضر شودحالا با چاقو و یا قالب مورد نظر خاگینه را قالب می زنیم و در تابه ریخته و شربت را روی آن می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا شربت به خورد شیرینی برود

 

 سوال نکات مهم:

  1. استفاده از بکینگ پودر فقط برای پف کردن است و اگر ماست ترش باشد می توانید حذف کنید من استفاده نکردم
  2. به جای سرخ کردن در تابه با روغن می توانید از فر برای سرخ کردن خاگینه استفاده کنید
  3. این خاگینه طعم  و بوی دسر موز سرخ کرده را می دهد