سلام امیدوارم خوب و خوش باشیددلیل اینکه اسمش را گذاشتم ماکارونی پیتزایی چون ظاهرش و هم طعمش خیلی شبیه پیتزا بود من این ماکارونی را از روی سایت مطبخ شیما یاد گرفتم  ولی زیتون را حذف کردم شما اگر دوست داشتید اضافه کنید میزان استقبال از این ماکارونی ۵٠ به ۵٠ بود تو خانواده بعضی ها پسندیدند و بعضی ها هم نه . ولی به نظر من خوشمزه بود شما هم اگر درست کردید میزان رضایت خود را لطفا به من اطلاع دهید



مواد لازم:

ماکارونی فرمی ........................................۴٠٠ گرم

سینه مرغ یا فیله مرغ ...............................  350 گرم

خامه .......................................................200 گرم

گوجه فرنگی پوره شده ................................400 گرم

فلفل دلمه رنگی.........................................یک  عدد

پیاز.................................................... یک عدد بزرگ

نمک و فلفل......................................... به میزان لازم

پنیر پیتزا.................................................... 250 گرم

طرز تهیه:

ابتدا ماکارونی را با آب جوش و نمک پخته و آبکش کرده و کنار میگذاریم. در تابه ای روغن ریخته و پیاز ها را در روغن سرخ میکنیم و سینه مرغ را به اندازه های متوسط خرد میکنیم و داخل پبازها ریخته و به همراه زردچوبه و فلفل و نمک خوب سرخ میکنیم  و بعد هم پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و میگذاریم 10 دقیقه بپزد،ولی نه دیگه همه آب گوجه کشیده بشه و بعد هم خامه رو اضافه میکنیم بعد ظرفی که مخصوص فر باشه را برمیداریم و ماکارونی ها را میریزیم داخلش و بعد هم مواد را روی ماکارونی ها میریزیم و در اخر هم پنیر پیتزا را رویش می ریزیم در طبقه وسط فر با درجه حرارت مناسب،تا زمانی که پنیر آب شود و رویش کمی رنگ بگیرد

 

 سوال نکات مهم:

  1. برای پوره کردن گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی های درسته را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش می جوشانیم اینکار باعث می شود پوست گوجه فرنگی ها به راحتی کنده شودبعد در غذاساز یا رنده خرد می کنیم
  2. اگر خواستید زیتون اضافه کنید بعد از خامه زیتون را به میزان دلخواه اضافه کنید
  3. همیشه از ماکارونی استفاده کنید که از آرد سمولینا تهیه شده باشد چون باعث می شود که نشاسته زیادی از دست ندهد و خمیر نشود