قلب نوروز ٩٠ بر ایرانیان مبارک قلب

با سلام و تبریک عید نوروز خدمت شما عزیزان امیدوارم سالی که پیش رو دارید پر از خوشی و شادی و برکت برای شما عزیزان باشد خورشتی که ملاحظه می فرمایید یک خورشت اصیل ایرانی و خوشمزه است که فکر کنم همه شما بلد باشید ولی بنا به درخواست دوستان من این خورشت را با گوشت چرخ کرده درست کردم خود من این خورشت را با گوشت قیمه شده دوست دارم البته با گوشت مرغ هم میشه درست کرد


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده....................................نیم کیلو

مغز گردو................................................نیم کیلو

پیاز متوسط.....................................٢ عدد متوسط

رب انار....................................٢ قاشق غذاخوری پر

نمک فلفل و زردچوبه..........................به میزان دلخواه

روغن............................................٣ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را با گردو چرخ می کنیم

سپس نمک فلفل و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم

بعد کوفته ریزه درست میکنیم

بعد کوفته ریزه ها را در روغن سرخ می کنیم

سپس گردوی چرخ شده و پیاز را به کوفته ریزه های سرخ شده اضافه می کنیم

و کمی تفت می دهیم

بعد مقداری  آب روی مخلوط بالا ریخته و حدود نیم ساعت می گذاریم تا همه مواد خوب بپزد

سپس رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورشت جا بیفتد و به روغن بیفتد

 

سوال نکات مهم:

  1. می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی یا مرغ استفاده کنید
  2. اگر رب انار در دسترس نداشتید از رب گوجه فرنگی و کمی شکر و آبغوره استفاده کنید
  3. این خورشت کمی طعم ملس داره اگر مزه ترش و شیرین دوست نداشتید رب انار را حذف کرده و فقط رب گوجه فرنگی استفاده کنید
  4. رنگ خورشت من کمی روشن هستش چون من رب انار کمی داشتم و از آب انار استفاده کردم
  5. رب انار را قبل از استفاده در کمی آب صاف کنید بعد درون خورشت بریزید
  6. مزه اصلی این خورشت به رب انار و گردو است