سلام شربتی که حالا می خواهم معرفی کنم برای نوشیدن نیست بلکه برای تر کردن کیک اسفنجی به کار می رود که در کیکهای تولد و ... استفاده می شود هم چنین در شیرینی های تر نیز از این شربت استفاده می شود چون کیک اسفنجی یک کیکی هست که شیر و روغن در آن استفاده نمی شود بنابراین به وسیله این شربت تازگی خود را به دست می آورد


مواد لازم:

شکر.......................................یک پیمانه

آب...................................یک سوم پیمانه

گلاب.............................2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و می گذاریم تا بجوشد و شکر حل شود تا به قوام آید سپس آن را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود بعد گلاب را اضافه کرده مخلوط می کنیم 

 سوال نکات مهم:

  1. به جای گلاب می توانید از اسانس دلخواه استفاده کنید
  2. مواظب باشید تا شربت شکرک نزند اگر شکرک زد کمی آب جوش ریخته و می جوشانیم
  3.  این مقدار شربت برای یک کیک اسفنجی کافی است