با سلام امیدوارم هرکجا هستید سرحال باشید امروز می خواهم یک سمبوسه را بذارم که هم خوشمزه است و هم از ابتکارات خودمه در واقع مواد داخل این سمبوسه اختیاری است هم می توانید موادی را کم کنید هم اضافه ویا مواد دیگر را جایگزین کنید به هر حال امیدوارم سمبوسه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید

 


 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده                              200 گرم

پیاز نگینی خرد شده                   یک عدد بزرگ

سویای ریز                             یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای                          یک چهارم پیمانه

قارچ ریز خرد شده                   یک چهارم پیمانه

رب گوجه فرنگی               یک قاشق غذاخوری پر

نمک و زرد چوبه و فلفل                  به میزان لازم

ادویه کاری                          یک قاشق مرباخوری

روغن برای مواد                      2 قاشق غذاخوری

خمیر پیراشکی                                    10 عدد

روغن سرخ کردنی                       به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا خمیر پیراشکی ها را از فریز در می آوریم تا یخشان باز شود و به دمای معمولی برسد

سویا را در آب ولرم خیس می کنیم

روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن سرخ می کنیم 

سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم

قارچ خرد شده را به مواد قبلی اضافه می کنیم و تفت می دهیم 

بعد آب سویا را دور ریخته وسویای خیس خورده را به مواد قبلی اضافه می کنیم وخوب تفت می دهیم

بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به روی مواد قبلی اضافه می کنیم و تفت می دهیم 

بعد رب و نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم 

 کمی تفت می دهیم تا موادمان به شکل زیر در آید

بعد خمیر پیراشکی رااز نایلون در آورده و پهن می کنیم 

بعدیک قاشق غذاخوری از مواد داخل پیراشکی که حاضر کردیم را برداشته و روی نصف خمیر پیراشکی می گذاریم

بعدنصف دیگر خمیر را روی نصف دیگر خمیر برمی گردانیم

بعد با انگشت دست اطراف خمیر را به هم می چسبانیم تا شکل صدفی به خود بگیرد

 بعد در روغن فراوان سرخ می کنیم وبعد از سرخ شدن در صافی گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سوال نکات مهم:

  1. بهتر است از خمیر پیراشکی شیر آوران استفاده کنید چون کیفیتش خیلی خوب است
  2. هنگام سرخ کردن روغن را در یکظرف گود کوچک مثل قابلمه بریزید تا روغن کمتری مصرف شود 
  3. برای شکل دادن سمبوسه می توانید از قالب مخصوص نیز استفاده کنید
  4. این غذا با فلفل زیاد خوشمزه می شود بنابراین سمبوسه کمی تند می شود
  5. در صورت دلخواه می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ نیز استفاده کنید