از بین میوه ها پر کاربردترین میوه در آشپزی اگر اغراق نکنیم متفکر آلبالو هست چون هر نوع فراورده ای دارد مربا , مارمالاد , ترشی , شربت و خشک شده اش که کاربرد هرکدام با دستور تهیه اش گفته خواهد شد البته این ترشی مثل ترشی های دیگر زیاد سر سفره با غذا مصرف ندارد و بیشتر جنبه تنقلاتی دارد


مواد لازم:

آلبالو تازه                         یک کیلو            

سرکه                         به میزان لازم

نمک                  یک قاشق چایخوری

شکر                  یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا آلبالو ها را تمیز کرده و درون ظرف مورد ظر می ریزیم سپس سرکه را تا زمانی که روی آلبالو ها را بگیرددر ظرف می ریزیم بعد نمک و شکر را در سرکه حل می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا ترشی جا بیفتد مدت زمان جا افتادن ترشی سه الی چهار هفته می باشد

 

 سوال نکات :

  1. ماندگاری این ترشی زیاد است وتا مدتها می توان آن را بیرون از یخچال نگهداری کرد
  2. شکر در این ترشی اختیاری است اگر طعم ترش خواستیدمی توانید شکر را حذف کنید
  3. این ترشی یکی از روش های تازه نگهداشتن طعم و مزه  آلبالو است