سلام امروز می خواهم یک نوع غذا را قرار بدهم که کمی متفاوت از زرشک پلو با مرغ خودمون و به همین جهت من اسمش را برعکس نوشتم چون در زرشک پلو با مرغ, مرغ درسته و به صورت تکه های بزرگ مثل ران و سینه پخته میشد ولی در این نوع پلو, مرغ ریش ریش می شود به هر حال امیدوارمچشمک این غذارا بپزید و بپسندید

 

 


مواد لازم:

برنج                                         3 پیمانه

سینه مرغ                           یک عدد بزرگ

پیاز                                  دو عدد متوسط

زرشک                                  نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی           یک قاشق غذاخوری

شکر                           یک قاشق غذاخوری

روغن                             دو قاشق غذاخوری

نمک و زرد چوبه                      به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را چند ساعت قبل از شروع به پخت خیس می کنیم و مرغ را بایکی از پیاز ها می گذاریم تا بپزد 

پیاز خلالی خرد شده را با روغن می گذاریم تا خوب سرخ شودو کمی به آن زرد چوبه اضافه می کنیم

سپس مرغ پخته شده را ریش ریش میکنیم زیاد ریز نمی کنیم به شکل زیر:

مرغ را که ریش ریش کردیم روی پیاز های سرخ شده اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم

بعد زرشک را به آن اضافه می کنیم و حدود 20 ثانیه تفت می دهیم

سپس رب و شکر ونمک را به آن اضافه می کنیم

مواد را خوب قاطی می کنیم و کمی باهم تفت می دهیم تا به شکل زیر در آید

بعد برنج را آبکش میکنیم  و یک لایه برنج می ریزیم و یک لایه از مواد میانی آماده شده

و اینکار را تکرار می کنیم تا برنج وموادمان تمام شود

در آخر به مدت 25 الی 30 دقیقه روی حرارت خیلی کم می گذاریم تا دم بکشد و قبل از مصرف 2 قاشق غذاخوری روغن  یا کره داغ شده روی برنج می دهیم

 

سوال نکات مهم:

  1. شکر داده شده اختیاری است اگر طعم شیرین دوست نداشتید می توانید آن را حذف کنید
  2. میزان زرشک را می توانید کم یا زیاد کنید
  3. برای اینکه برنج تان خوب قد بکشد (ری آمدن برنج)بهتر است چندلحظه قبل از آبکش کردن یک لیوان آب سرد توی قابلمه بریزید
  4. می توانید از ران مرغ به جای سینه مرغ استفاده کنید
  5. دلیل اینکه گفتم 20 ثانیه زرشک را تفت بدید اینه که زرشک زود می سوزه و مزه اش رو از دست می ده
  6. من با برنج زعفرانی شده و زرشک تفت داده شده مرغ پلو را تزیین کردم