من این شیرینی خوشمزه را از روی کتاب هنر شیرینی پزی شقایق نوشته خانم فرانک حاج حسنی درست کردم و خیلی مورد پسند همه قرارگرفت  البته در حین پخت به نکاتی برخورد کردم که در قسمت نکات نوشتم این شیرینی از چند جهت مورد توجه هست اول اینکه روش تهیه اش خیلی راحت هست و هم اینکه مواد لازم برای تهیه آن در دسترس هست و سوم اینکه ماندگاری زیادی داره مرنگ در واقع مخلوط سفیده تخم مرغ کف کرده با پودر شکر می باشد


مواد لازم:

سفیده تخممرغ                   چهار عدد

پودر نشاسته                        10 گرم 

پودر شکر                             100 گرم

آب لیمو ترش                      1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

پودر نشاسته وپودر شکر را باهم مخلوط میکنیم سفیده تخم مرغ را به همراه آبلیمو کمی می زنیم تا کف کند  مخلوط پودر شکر و نشاسته را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم تا سفیده کاملا برف  شود  سپس مایه مرنگ را داخل قیف خامه زنی ریخته و روی کاغذ روغنی به شکلهای دلخواه در می آوریم و در فر 100درجه سانتیگراد به مدت یک الی دو ساعت می گذاریم تا بپزند و خشک شوند بعد از اینکه مرنگها را از فر در آوردیم می گذاریم کاملا سرد شوند تا از کاغذ روغنی خود بخود جدا شوند

 

 سوالنکات:

  1.  این مایه را می توان به همراه اسانسهای مختلف و رنگهای خوراکی استفاده کردو شیرینی های متنوعی درست کرد
  2. زمان پخت بستگی به ذائقه شما دارد اگر زمان طبخ را کم کنید شیرینی نرمی خواهید داشت
  3. پودر نشاسته همان آرد سیب زمینی می باشد