سلام شاید تعجب کنید که من قبلا این پست رو گذاشته بودم ولی چرا دوباره تکرار می کنم چون قبلا از مراحل تهیه اش عکس نگرفته بودم ولی چون حالا دارم حیفم اومد شما نبینید  اولین چیزی که بعد از شنیدن فلافل به ذهنمان می رسد نخود است چرا که مواد اصلی تشکیل دهنده فلافل نخود و ادویه مخصوص فلافل می باشد فلافل در اصل یک غذای عربی است من هم چون ساندویج فلافل خیلی دوست دارم چشمکبرای این پست فلافل را انتخاب کردم  البته اینهم بگم فلافل انواع مختلف دارد مثل لبنانی ،عربی و خوزستانی و ....


مواد لازم :

نخود ............................................................دو پیمانه 

پیاز بزرگ....................................................... یک عدد

سیر................................................................دو حبه

ادویه مخصوص فلافل ...........................دو قاشق چایخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه............................... به میزان لازم

بگینگ پودر.......................................یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

نخود را از شب قبل خیس می کنیم

بعد آن را دوبار چرخ می کنیم (بهتر است در دستگاه مولینکس 123 خرد شود)

سپس پیاز را هم چرخ کرده و آب آن را دور می ریزیم

بعد سیر را هم چرخ کرده و بعد همه مواد چرخ شده را در یک ظرف ریخته

به آن ادویه مخصوص و بیکینگ پودر و نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم بهتر است میزان فلفل استفاده شده زیاد باشد چرا که خوشمزه گی فلافل به طعم تند آن می باشد

بعد مواد را با دست خوب ورز می دهیم و نیم ساعتی در یخچال می گذاریم تا خوب خودش را بگیرد

سپس در یک ظرف روغن فراوان ریخته به حدی که روی فلافل ها را بگیرد با قالب مخصوص فلافل (اگر نداشتید به اندازه یک نارنگی  در دست گلوله کرده و سپس کمی صاف می کنیم ) قالب زده

و در روغن داغ شده ریخته و خوب سرخ می کنیم سپس درون نان بگت گذاشته و با خیار شور و گوجه فرنگی و سس مایونز یا تند میل می نماییم.

                                            قلب  نوش جان  قلب

 

 سوال نکات:

  1. هرگز از تخم مرغ در فلافل استفاده نکنید چون طعم مخصوص فلافل را از بین می برد و طعم  کتلت و شامی می دهد
  2. اگر اویه مخصوص داشتید حتما استفاده کنیدو گرنه می توان با ادویه کاری جایگزین کرد
  3. دلیل دور ریختن آب پیاز به خاطر خمیر نشدن و زود سرخ شدن فلافل است و گرنه می توانید اینکار را نکنید
  4. استفاده از بکینگ پودر به خاطر این است که فلافل پف کند. 
  5. برای جلوگیری از نفخ کردن می توانید در طول خیس خوردن نخود آب آن را عوض کنید یا پوست نخودرا بعد از خیس کردن بگیرید
  6. برای اینکه روغن کمی مصرف کنید و هم روغن روی فلافل را بگیرد از یک ظرف گود و کوچک استفاده کنید
  7. تا زمان سرخ شدن به فلافل ها دست نمی زنیم چرا که باعث وا رفتن آن ها می شود.
  8. می توانید در داخل نان باگت از کلم برگ ریز خرد شده و ترشی کلم قرمز هم استفاده کنید
  9. در مورد ادویه همون طعم ادویه کاری رو میده فکر کنم همون دویه کاری باشه ولی به اسم ادویه فلافل می فروشند
  10. ساندویجی محل ما یک ابتکاری به خرج داده بود و علاوه بر مواد ذکر شده از فلفل دلمه ای سبز که خیلی ریز خرد کرده بود استفاده کرده بود که فلافل را خیلی خوشمزه کرده بود
                                متفکر این هم  ادویه مخصوص  فلافل متفکر